Izaberi jednu od 3 slike i saznaj koju poruku ti šalje tvoj anđeo čuvar!

Želite li da znate šta vam poručuje anđeo čuvar?


Poruke od anđela čuvara nekad dobijamo u vidu saveta prijatelja, životinja na ulici koje nam prilaze, tako što nas privuče određena slika i tako dalje. Odvojite trenutak i pogledajte u slike ispod. Koja vas od njih posebno privlači bez mnogo razmišljanja? Slika koju ste odabrali nosi posebnu poruku za vas od vašeg anđela čuvara. Želite li da znate šta vam poručuje? Nastavite da čitate.

 1. A, B ili C?

  1. A
  2. B
  3. C

Created on
 1. Quiz result

  Ako ste izabrali sliku A:

  Ovo je zaista dobar period. Osećate da živite život sa lakoćom. Svi energetski uslovi su ispunjeni kako biste ostvarili uspeh u bilo čemu na čemu radite. Razlog tome je što ste pravili dobre izbore. Vaši snovi se sada ostvaruju. Vreme je da konačno imate koristi od napornog rada. Sada možete nadograđivati svoj uspeh ili postaviti nove ciljeve, započeti nešto novo. Kada započnete nešto novo, imajte strpljenja, razmislite o cilju i vašim sledećim koracima. Možda će u to biti uključeno i neko putovanje.

  Share Your Result
 2. Quiz result

  Ako ste izabrali sliku B:

  Vreme je da zastanete i dobro pogledate sebe. U drugima pronalazite izuzetne kvalitete i divite im se. Iako je ovo sjajna osobina, ne zaboravite da i vi posedujete ono što primećujete kod drugih. Ne potcenjujte sebe, drugi su samo vaš odraz. Kada prepoznate nešto dobro kod nekog, setite se da ste to prepoznali jer i vi posedujete slične osobine. Često mislite da su drugi bolji od vas. Prepoznajte sopstvenu lepotu, talente i kreativnost i ne nipodaštavajte sebe. Kada popravite sopstvenu sliku o sebi, postaćete snažna sila pozitivnih promena u svetu. Dozvoljavajući sebi da zasijate, otvorićete vrata izobilja i uspeha.

  Share Your Result
 3. Quiz result

  Ako ste izabrali sliku C:

  Ako ste se malo opustili kada su u pitanju hrana, veze, materijalna dobra i nervirate se zbog toga... prestanite. Dok god ne preterujete, malo zadovoljstva je apsolutno u redu. Život nije samo posao, ozbiljnost i odgovornost. U životu treba uživati. Da, višak bilo čega dovodi do neravnoteže u vašoj energiji i životu. Ravnoteža je neophodna, ali nju morate uspostaviti između zadovoljstva i posla. Ne kritikujte sebe zbog svega. To vam ni u čemu neće pomoći. Ne uskraćujte sebi užitak u životu. Samo imajte na umu da održavate ravnotežu.

  Share Your Result


Grozno Grozno
0
Grozno
Slatko Slatko
0
Slatko
Fail Fail
0
Fail
Lol Lol
0
Lol
Super Super
2
Super
OMG OMG
1
OMG
Zabavno Zabavno
0
Zabavno
WTF WTF
0
WTF

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.