Izaberite simbol ljubavi i saznajte svoju ljubavnu sudbinu za naredni period


Odaberite ljubavni simbol koji vas najviše privlači! On vam otkriva što vas čeka u narednom periodu!

Odaberite ljubavni simbol koji vas najviše privlači:

atma.hr

Simbol 1 - Srce

Vi ste netko tko u novoj godini priželjkuje novu ljubav. Odnosno priželjkujete osobu koja će vas usrećiti i uzvratiti vam emocije. To će se definitivno ostvariti i to vrlo brzo. Uskoro u vaš život dolazi nova ljubav pa će vaš ljubavni život jednostavno procvjetati. Osim toga, važno je napomenuti činjenicu da će se ta ljubav razviti s osobom koju vrlo dobro poznajete iz privatnog života i da će to biti jedan divan period.

Advertisements

Loading...

Simbol 2 - Poklon

U ovoj godini vas definitivno čekaju sretni dani. Ova godina će za vas biti godina za pamćenje. Procvjetat ćete na svim životnim poljima, naročito na polju ljubavi. Upoznat ćete jednu nevjerojatnu osobu koja će vaš dosadašnji svijet okrenuti naglavačke i koja će vam dokazati koliko se ustvari isplatilo strpljenje i nada da ćete u jednom trenutku sresti nekog dovoljno posebnog. Ovo vrijeme je jednostavno savršeno za vas. Svaki trenutak koji je pred vama trebali bi iskoristiti maksimalno i nemojte da pomišljati na to da propustite ovu priliku koja se nudi možda samo jednom u životu. Uživajte u ljubavi koja vam dolazi!

Simbol 3 - Pismo

Nažalost, ovo vrijeme neće donijeti posebne trenutke ljubavi kraj voljene osobe ukoliko ste slobodni. Naprotiv, ovo vrijeme je idealno da se posvetite sami sebi i da zaboravite na sve ono što vas zamara inače i stvara višak informacija u mozgu. Sada je samo vaše vrijeme i trebate ga iskoristiti na najbolji mogući način udovoljavajući sami sebi bez da vas i u jednom trenutku bude briga za to hoćete li usrećiti druge. Jednom morate zaboraviti na druge i misliti samo na sebe, a ovo vrijeme je savršeno za to i trebate ga iskoristiti.

Advertisements

Simbol 4 - Ruža

Ovaj mjesec je za vas isključivo posvećen društvenom segmentu života i to je ono čemu biste se trebali posvetiti više nego ikada jer ćete na taj način upoznati osobe koje će pokazati kao zaista sjajni ljudi koji bi bili tu za vas u svakom trenutku. Osim toga, možda se upravo krajem mjeseca može iz jednog prijateljstva, koje će biti jako blisko, roditi jedna divna ljubav puna razumijevanja, pažnje i ljubavi i u kojoj ćete obostrano uživati u svakom narednom trenutku zbog čega trebate dobro obratiti pažnju.

Simbol 5 - Usne

Sreća koja vas čeka je veća nego ikada do sada. Naime, vaša emotivna veza ili brak funkcionira bolje nego ikada do sada i vi imate priliku uživati maksimalno u svakom trenutku pažnje vaše voljene osobe jer ste to i zaslužili. Vaša voljena osoba će se truditi u ovom periodu da vam svaki trenutak bude bolji nego prethodni i da vam lice krasi nevjerojatan osmijeh u svakom trenutku. Čeka vas predivno vrijeme.

Advertisements

Simbol 6 - Katanac

Vaš život će biti pun uspjeha u svakom području, mada ćete u ljubavi nailaziti na blage nesporazume kraj voljene osobe koje ćete moći riješiti samo razgovorom i razumijevanjem, tako da vam ostatak godine može proći u kvalitetnom raspoloženju i uživanju u ljubavi s partnerom. Oni slobodni će se ažurno posvetiti tome da sada u život uvedu nekoga tko će ih poštovati, cijeniti i pružati bezuvjetnu ljubav. Sada je povoljno vrijeme.


Grozno Grozno
0
Grozno
Slatko Slatko
0
Slatko
Fail Fail
1
Fail
Lol Lol
0
Lol
Super Super
1
Super
OMG OMG
0
OMG
Zabavno Zabavno
0
Zabavno
WTF WTF
0
WTF

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.