Izaberite svijeću i primite magičnu poruku svoje podsvijesti

Potrebno je samo da izaberete svijeću koja vam se najviše dopada, ili bar onu koja vas najmanje nervira.


Smatra se da u različitim životnim fazama biramo one boje koje nam najviše prijaju u tom trenutku. Biraćemo garderobu u tim bojama, detalje za kuću. To se dešava zato što je naša intuicija vrlo moćna i često ukazuje na neke stvari koje nisu toliko lako uočljive. Ovaj test ukazaće vam na neke od njih, kako se trenutno osećate i kako da prevaziđete probleme u životu. Potrebno je samo da izaberete sveću koja vam se najviše dopada, ili bar onu koja vas najmanje nervira. Nemojte razmišljati previše, samo se oslonite na svoju intuiciju.

 1. Izaberite svijeću koja vas najviše privlači...

  1. Crna
  2. Ljubičasta
  3. Bijela
  4. Plava
  5. Zelena
  6. Žuta
  7. Crvena

Izaberite svijeću i primite magičnu poruku svoje podsvijesti

Created on
 1. Quiz result

  Crna

  Mnogi misle da je crna boja zla. Međutim, crna sveća zapravo prikazuje snagu upokojenih, a ne njihove zle namere. Zbog njihove snage, crne sveće se pale u teškim periodima, poput onih koje možda trenutno prolazite. Pokušajte da iskoristite tu energiju.

  Share Your Result
 2. Quiz result

  Ljubičasta

  Ljubičasta boja podiže energiju i priziva dobre vibracije. Ako se osećate loše ili iscrpljeno, ljubičasta sveća može vam pomoći da povratite energiju i podignete samopouzdanje.

  Share Your Result
 3. Quiz result

  Bijela

  Bela boja simbolizuje čistotu duše i reflektuje lunarnu energiju. Ako ste nju izabrali, moguće je da vam nedostaje jasan putokaz u životu. Ona vam može razbistriti misli, pružiti osećaj čistote i pomoći da pronađete svrhu. Ukoliko vam je potrebno da preispitate sebe i svoje postupke, ova sveća je odličan izbor za to.

  Share Your Result
 4. Quiz result

  Plava

  Plava boja predstavlja našu fiičku snagu i potrebe. Ona pomaže da stabilizujete svoje raspoloženje. Ako je vaše srce povređeno, plava boja može pomoći da stvorite dobru i zaceljujuću atmosferu koja vam je potrebna da se oporavite.

  Share Your Result
 5. Quiz result

  Zelena

  Zelena je boja povezana sa srčanom čakrom. To je zemljana boja, povezana sa srcem i sa prirodom. Savršen je izbor za vas ukoliko se osećate odvojeno od čitavog sveta i života uopšte.

  Share Your Result
 6. Quiz result

  Žuta

  Žuta je boja komunikacije, unutrašnjeg mira i razmišljanja. Podstiče moždanu aktivnost i energiju i odličan je izbor kada teba nešto novo da naučite i unapredite svoje znanje.

  Share Your Result
 7. Quiz result

  Crvena

  Crvena boja je odličan izbor ukoliko važem životu nedostaje strasti, vatrenosti i hrabrosti. Birajte je u onim vremenima kada vam je potrebna promena. Ključna je kada vam je potrebno da se osetite živim i voljenim.

  Share Your Result


Grozno Grozno
11
Grozno
Slatko Slatko
21
Slatko
Fail Fail
12
Fail
Lol Lol
26
Lol
Super Super
78
Super
OMG OMG
13
OMG
Zabavno Zabavno
17
Zabavno
WTF WTF
17
WTF

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.