Način na koji prekrštate ruke otkriva koliko je zapravo pametan vaš mozak


Način na koji prekrštamo ruke može da otkrije puno detalja o našem karakteru i razmišljanju. Ako želite da proverite da li je ovo istina, jednostavno prekrstite ruke, a onda pogledajte koja ruka je iznad druge. Da li vam leva ruka iznad desne ili vam je desna ruka iznad leve? Kada to utvrdite, onda u nastavku pročitajte šta to otkriva o vama. Sigurni smo da ćete se iznenaditi.

Na koji način prekrštate ruke?

Način na koji prekrštate ruke otkriva koliko je zapravo pametan vaš mozak
Lijeva ruka iznad desne

Ovo sugeriše da je vama razvijenija desna strana mozga. Kako je desna strana mozga povezana sa kognitivnim veštinama kao što su maštanje, emocije, instiktivnost, to znači da ste po prirodi kreativna i duhovna osoba. Osim toga, puno levorukih ljudi ima razvijeniju desnu stranu mozga. Kada je reč o profesijama, vi ste dobri u umetnosti, politici, muzici, atletici ili bilo kom zanimanju povezanom sa maštanjem i stvaranjem. Poznate ličnosti: Stiv Džobs, Stiven Spilberg, Pikaso.
Desna ruka iznad lijeve

Ovo sugeriše da vam je razvijenija leva strana mozga. Kako je ova strana kontrolisana logikom, to znači da ste vi racionalno ljudsko biće. Vi ste vredni i sistematični. Ostvarujete uspeh bez napora i sjajan ste ljubavnik. Kada se radi o profesijama, vi možete biti advokat, bankar ili naučnik. Poznate ličnosti: Isak Njutn, Albert Ajnštajn, Bil Gejts.


Grozno Grozno
2
Grozno
Slatko Slatko
1
Slatko
Fail Fail
2
Fail
Lol Lol
1
Lol
Super Super
0
Super
OMG OMG
0
OMG
Zabavno Zabavno
0
Zabavno
WTF WTF
0
WTF

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.