TEST LIČNOSTI: Pronađite svoju visinu i saznajte više o sebi!


Ovaj jednostavan test ličnosti će odrediti vaš karakter na osnovu jednog pitanja. Sve što trebate uraditi je odrediti svoju visinu…

 1. Odaberite svoju visinu:

  Via
  1. 140-150 cm
  2. 150-160cm
  3. 160-170cm
  4. 170-180cm

TEST LIČNOSTI: Pronađite svoju visinu i saznajte više o sebi!

Kreirano
 1. Rezultat

  140-150 cm

  Pametna i visprena osoba. Vi ste veliki mislilac. Vaše misli i ideje su – najvažnija stvar. Volite, u tišini i samoći, razmišljati o svojim teorijama, stavovima i pogledima. Vi ste introvertna osoba. Slažete se sa onima koji vole da misle i da uče. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate raditi ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže.
 2. Rezultat

  150-160 cm

  Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Često vas razumeju pogrešno, i to vas boli. Vama je neophodan lični prostor. Treba da razvijate svoju kreativnost, ona zahteva poštovanje drugih. Vi ste osoba koja jasno vidi tamne i svetle strane života. Veoma ste emotivni.
 3. Rezultat

  160-170 cm

  Zanimljiva ste, i uzbudljiva ličnost. Istinoljubac. Odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Verujete u pošten posao i lako preuzimate odgovornost. Imate dobar karakter. Izazivate poverenje kod drugih ljudi. Vi ste snažna, komunikativna, brza i duhovita ličnost. Uvek postoji nešto zanimljivo što možete ispričati drugima. Voljeni ste i prihvaćeni u društvu.
 4. Rezultat

  170-180 cm

  Sigurna i dominantna osoba. Veoma ste nezavisni. Vaš moto – „Uradi sam“. Oslanjate se samo na sebe. Znate kako da ostanete jaki za sebe i druge ljude, one koje volite. Vi znate šta želite i ne plašite se ići u susret tome. Jedino, što zahtevate od drugih je – da budu iskreni prema vama. Spremni ste za istinu.

67
67 points

Klikni i odaberi. Tvoja #reakcija?

Grozno Grozno
86
Grozno
Slatko Slatko
125
Slatko
Fail Fail
297
Fail
Lol Lol
133
Lol
Super Super
275
Super
OMG OMG
254
OMG
Zabavno Zabavno
134
Zabavno
WTF WTF
67
WTF

Hey there!

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

fourteen + twenty =

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

  Processing files…