6 SlovaPogodi riječ

Pogodi riječ KVIZ – Koju riječ od 6 slova tražimo? (4.dio)

Pogodi riječ od 6 slova! Možeš li uraditi sve tačno?

Tražite zabavan i izazovan kviz za testiranje vaših vokabularnih vještina? Ne tražite dalje od igre “Pogodi riječ od 6 slova”! U ovom uzbudljivom kvizu, učesnicima se predstavlja niz tragova koji nagovještavaju riječ od šest slova. Na vama je da iskoristite svoju pamet i znanje da pogodite tačan odgovor.

Ovaj kviz je savršen za sve koji vole zagonetke ili žele da izoštre svoje jezičke sposobnosti. Ne samo da je zabavno, već može pomoći da poboljšate svoj pravopis, proširite svoj vokabular i poboljšate svoje vještine kritičkog razmišljanja. Uz svaki tačan odgovor, osjetit ćete osjećaj zadovoljstva i postignuća znajući da ste uspješno dešifrovali još jednu riječ.

Pa šta čekaš? Isprobajte se pomoću “Pogodi riječ od 6 slova” i pogledajte koliko riječi možete tačno pogoditi.

Kako da igrate ovaj kviz? Ispod se nalaze traženi pojmovi sa 6 slova. Slova su “razbacana”, a vaš zadatak je da pronađete traženu riječ tako što ćete ih posložiti. Unesite svoj odgovor u polje ispod slike i provjerite da li je vaš odgovor tačan ili ne. Ukoliko vam je potrebna pomoć, kliknite na dugme “Pomoć”.

Izazovite svoje prijatelje ili članove porodice i naizmjence pogađajte koja se riječ od 6 slova krije u ovoj mozgalici. Započnite kviz u nastavku…

rijec 6 slova kviz 31
Advertisements
Pomoć

Nastavak kviza na sljedećoj stranici…

Advertisements
Next

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.