Izaberite jedan alkemijski simbol i saznajte dolaze li ljepša vremena za Vas!

Izaberite svoj simbol:

alhemijski simboli meowgag.com/atma.hr

Izaberite jedan alkemijski simbol i saznajte dolaze li ljepša vremena za Vas!
Lav
Ovo simbolizira vašu potrebu da imate kontrolu nad svojom sudbinom. Lav predstavlja simbol Sunca – krajnjeg izvora moći. Ovaj izbor ukazuje na to da ste učinili sve što možete da živite dobro, ali se ipak osjećate zarobljenim i kao da ne možete dalje. Zabrinjavaju vas pitanja što i kako dalje i jeste li trebali krenuti drugim putem. Morate prihvatiti da je vaš život upravo onakav kakav treba biti, a kada se s tim pomirite otvorit će vam se drugi načini i mogućnosti. Svi vaši dosadašnji izbori napravljeni su s razlogom i vi se morate uskladiti sa tom spoznajom.
Pješčani sat
Ukoliko ste izabrali pješčani sat, to znači da se osjećate zarobljenim u vremenu. Okrenuti ste prošlosti i nekom bolnom iskustvu koje vas tamo drži. Osjećate se kao da se polako davite, nemate energije i pomireni ste s tim da život nije lak i lijep. Ako ikako možete, trebali bi se pomiriti s prošlošću i nastaviti dalje. Bit ćete jači nego ranije i sve tragedije su u stvari lekcije za budućnost. Živite u sadašnjosti, jer kada to naučite vrijeme će postati vaš prijatelj.
Mjesec
Izbor simbola Mjeseca otkriva da je vaše srce trenutno poput bojnog polja. Nešto snažno duboko u vama ne dozvoljava vam da imate miran san ili vas u potpunosti muči nesanica. Je li to mržnja, ljutnja ili samo strast? Vašem duhu je potreban mir i najbolji način za to je da iznesete emocije iskreno i otvoreno. Priznajte i sebi i drugoj strani što osjećate. Kada nisu tajne, emocije nas ne izjedaju, a njihovo prikrivanje uvijek donosi više štete nego koristi.
Ključ
Ako ste izabrali ključ, to znači da su vašem duhu očajnički potrebni odgovori. Sve što ste mislili i u što ste vjerovali odjednom je stavljeno na ispit. Moguće je da ste se umorili od potrage za istinom i točnim odgovorima. Možda vam je sve to čak i dosadilo. Vrijeme je da kroz nove pustolovine i avanture spoznate drugu stranu života. Dogodit će vam se uskoro određene manifestacije koje će vam pomoći da savladate trenutni period. Neophodno je da negdje otputujete, makar i na jedan dan.
Ruka
Izbor ovog drevnog simbola ukazuje na to da ste opkoljeni negativnom energijom. Vaš duh teži da se oslobodi od toga i ako primjećujete da vam se događaju čudne stvari, to su znaci da vas nešto iznutra pokušava upozoriti na situaciju. Ali, zanimljivo je da smo mi oduvijek zarobljeni od strane zlih sila, ali i da uvijek imamo izbor da se oslobodimo toga. Put ka oslobođenju podrazumijeva praštanje i ljubav, prvo prema sebi, a potom i drugima. Pronađite vrijeme za ljude koje volite i relaksaciju.

Related Posts