OVO JE DRVO ŽELJA! Odaberite jedan PLOD i saznajte da li će vam se želja ostvariti …

0%

Zamislite želju i izaberite jedan od plodova na drvetu.

Koliko godina imate?

Advertisements

 


Muško ili žensko?

OVO JE DRVO ŽELJA! Odaberite jedan PLOD i saznajte da li će vam se želja ostvariti ...
Plod 1
Imate adekvatno samopouzdanje i samouverenost. Vaša želja će se obavezno ostvariti, zato što ćete dati sve od sebe da taj san postane java.
Plod 2
Vi ste energična osoba, sigurna u sebe. Ne vjerujete baš u ono da će biti tako kako je „suđeno“, već u ono da ste vi sami kreator svog života, i spremni ste da sve učinite da ostvarite svoje ciljeve i svoje želje. Ovo se odnosi na sve, čak i na naizgled, nemogućih želje. Vi to možete!
Plod 3
Vi ste tip ljudi koji su navikli živeti i djelovati u zavisnosti od okolnosti. Nažalost, često odlučujete “ploviti niz vodu”, ne pokušavajući mijenjati svoju sudbinu, iako ste sposobni to učiniti. Pokušajte da se više orijentišete na cilj, da vjerujete u sebe i svoje mogućnosti – i onda se, sve željeno, može i ostvariti.
Plod 4
Veoma ste zahtjevna osoba, i prema okolini i prema sebi. Ako ste nešto naumili, ne popuštate, ne odustajete i svom snagom krčite put ka ostvarenju svog cilja. Ne odustajte, krećete se u pravom smjeru.
Plod 5
Vaša prirodna impulsivnost često vam smeta u postizanju željenog. Ne požurujte sebe i druge, napravite udah i izdah. Vaša želja će se sigurno ispuniti ako popustite stisak.
Plod 6
U životu ste veoma srećna osoba. Ali, ponekad ste lijeni. Da biste ostvarili svoju želju, počnite da se krećete u pravcu njenog ispunjenja.
Plod 7
Vaša želja će se ostvariti, ali potrebno je vremena. Budite strpljivi.
Plod 8
Izgeda da ste stalno fokusirani na svoju želju. „Zaboravite“ na nju, prestanite stalno razmišljati o tome, jednostavno „otpustite“ svoju želju, i vidjećete da rezultat nećete dugo čekati.
Plod 9
Vaša želja će se uskoro ostvariti. Velika je vjerovatnoća da ćete se poslije toga zapitati: „Da li mi je to, uopšte, trebalo?“
Plod 10
Budite skromniji u svojim željama. Možda tražite previše? Zamolite Univerzum za ispunjenje skromnije želje, i ona će se obavezno ostvariti.
Plod 11
Vaša želja je još uvijek neostvarena samo iz jednog razloga: niste uložili nikakv napor za njeno ostvarenje.
Plod 12
Vaša želje je skoro ispunjena!

Related Posts