PSIHOTEST: Ono što vidite prvo na slici otkriva šta vam najviše smeta u vašem životu!

Šta se prvo uočili na fotografiji?

psihotest 1

Odaberite jednu boju:

omiljena boja 1
omiljena boja 2
omiljena boja 3
omiljena boja 4
omiljena boja 5
omiljena boja 6

Advertisements

 


Odaberite svoj spol:

spol

PSIHOTEST: Ono što vidite prvo na slici otkriva šta vam najviše smeta u vašem životu!
Jezero i šuma
Ukoliko vidite jezero i šumu onda vi imate naglašenu potrebu da istražujete svijet oko sebe, ali prvenstveno zarad zadovoljenja ličnih poriva. U prvi plan stavljate sebi i kada ostvarite sve što ste željeli onda mogu i drugi da budu zadovoljeni. Jako ste uporni u svojim namjerama i uvijek pronalazite način ili opravdanje da ostvarite svoje ciljeve.
Plavo nebo
Ako vidite plavo nebo, vi ostavljate pažnju i utisak već na prvi progled i to kroz neobičan stil ponašanja i originalnost. Vas privlače nesvakidašnje situacije, ponekad želite da prekoračite pravila ili granice. Uvijek ste na principu kada je vama dobro, dobro je i drugima, a kada je vama loše – drugima je još gore. Imate veliku energiju i teško je kontrolište. Kada ste tužni ili nesretni vi ćete učiniti sve da biste bili raspoloženi.
Planeta Zemlja
Ukoliko vidite planetu zemlju, vi ste osoba koja je preosjetljiva i ta duboka emotivnost predstavlja vašu najveću i istovremeno najslabiju stranu ličnosti. Kada doživljavate boli i patnju vi to krijete od drugih, a u suštini vi ste jači nego što se sami predstavljate pred svojom okolinom ili drugim ljudima.
Žena
Ukoliko vidite ženu, vi težite ka ekstremima i vaši najveći životni izazovi se kriju u drugim ljudima i u odnosu s njima i to kroz njiovo ponašanje, djelovanje i postupke. Vas pokreće strast, impuls koji se zasniva na čulnosti, putenosti, dodiru, hedonizmu, užitku. Vi dozvoljavate drugima da vas usreće ali takođe da vas i razočaraju, povrijede. Dosta hodate na liniji između radosti i tuge, sreće i nesreće, stvaralačkog i rušilačkog nagona. Nikada ne znate da se zaustavite u kritičnom trenutku.

Related Posts