Šta boja očiju otkriva o vašem karakteru?

Odaberite boju svojih očiju:

oci 2
oci 3
oci 4
oci 1

Odaberite svoj spol:

muski spol
zenski spol

Šta boja očiju otkriva o vašem karakteru?
Plava: Vi ste vječiti romantik
Vi ste vječiti romantik i ova odlika je odredila većinu vaših životnih puteva. Jako ste mudri i vjerujete da ljubav može pobijediti svaku prepreku i preživjeti svaku oluju. Sreća je za vas jedan od najbitnijih faktora u životu i spremni ste uvijek da je podijelite s nekom osobom.
Smeđa: Vi ste samouvjereni i neuobičajeni
Samouvjereni i neuobičajeni, bolji opis za vas nema. Volite da preuzimate rizike i da istražujete neuobičajene stvari za vašu okolinu i društvo. Život živite po vlastitim pravilima i uvijek pronalazite avanturu kao nagradu za sav trudi i rad. U većini slučajeva vjerujete svom instinktu, dok logiku ostavljate po strani.
Zelena: Vi ste skromni i principijelni
Vi tretirate druge ljude onako kako očekujete i da oni tretiraju vas. Uvijek posmatrate ljepšu stranu svijeta, te možete prepoznati emocije drugih ljudi. Niste pobornik osvete, jer vjerujete da život vrati sve do zadnje kapi za sve što je urađeno. Ljudi vas uvijek traže za savjet i mogu u vama vidjeti oslonac i lidera društva.
Siva: Vi ste duhovni i intelektualni
Duhovni ste i intelektualni, a svrhu života pronalazite u umjetnosti. Volite da čitate i opažanjem shvatate unutrašnju vrijednost u svemu. Često sebi postavljate pitanja o univerzumu i postojanju čovječanstva. Razumijete ljude koji razmišljaju drugačije, i trudite se da prihvatite sve dobro iz tuđeg mišljenja.

Related Posts