Šta linije na tvom dlanu otkrivaju o tvom karakteru?

0%

Koja je tvoja dominantna ruka?

ruka

Pronađite liniju života na dominatnoj ruci. Kako biste je opisali?

linije zivota

Pronađite liniju srca na dominantnoj ruci. Kako biste je opisali?

linije zivota

Pronađite liniju glave na dominantnoj ruci. Kako biste je opisali?

linije zivota

Da li imate liniju sudbine?

linije zivota

Šta linije na tvom dlanu otkrivaju o tvom karakteru?
Vi ste racionalist sa smislom za avanturu
Želite logiku i red u svijetu i zahtijevate podatke i dokaze prije nego nešto prihvatite. Vi doista želite razumjeti svijet onakav kakav jeste, a ne samo onako kako se čini. Vaša strast stvara potrebu za avanturom. Osjećate kao da nikada nećete istinski razumjeti svijet dok ga ne istražite. Žudite za polijetanjem i upoznavanjem kultura i zemalja koje nikada niste vidjeli. Odgovornosti svakodnevnog života mogu čekati, jer vaša duša želi više!
Vi ste strastvena osoba koja traži slobodu u svakodnevnom životu
Vi ste vođeni svojim snažnim idejama i strastvenom naravi. Držite se svojih ideala, bez obzira koliko život bio težak. Učinit ćete najbolje kako bi ostavili dobar i trajan uticaj na svijet. Duboko u sebi želiš slobodu i priliku za bijeg od svega. Sanjaš o putovanjima i želiš da neko drugi radi tvoj posao. Vrijeme je da razmislite o kratkom odmoru, malo da pročistite glavu i imate vremena za sebe.
Vi ste jaka osoba koja ne dopušta da je teška vremena zaustave
Iako se možda na prvi pogled ne vidi, vaš život nije uvijek bio jednostavan. Traume iz prošlosti prijete da nadvladaju vama, ali ste vi vremenom postali sve jači, sigurniji i sretniji i ne dopuštate da loša vremena ostave ožiljke. Tvoja snaga karaktera i emocionalne stabilnosti te čini dobrim prijateljem u teškim vremenima. Koraci koje ste napravili su impresivni.
Vi ste vrlo kreativna osoba koju rad ispunjava
Vi ste izuzetno kreativna osoba koja voli da sebe i svoj unutarnji svijet izrazi kroz umjetnost. Bilo da ste pisac, glazbenik ili čak vrtlar, stvari koje stvarate govore ko ste. Kada ste u vremenima nevolje, vaš kreativni duh vas drži mirne i utemeljene. Donosite toliko ljepote i radosti u svijet. Podijelite svoj dar, dodirnite druge živote, samo dobre stvari vam se mogu dogoditi!
Vi ste darivatelj koji potiče sve oko sebe
Vi ste izuzetno ljubazna osoba koja želi širiti pozitivnu energiju na ljude oko sebe i potaknuti ih da slijede svoje snove. Vi ste darivatelj u svakom smislu riječi i osjećate sreću i uravnoteženost kada imate priliku da nečiji život učinite boljim. Vjerovatno želite karijeru kao profesionalni njegovatelj. Vaša brižna priroda privlači ljude. Uzmite vremena da se brinete i o vlastitim potrebama.
Vi ste radnik koji smatra da je sudbina u vlastitim rukama
Neki ljudi smatraju da mjesto odakle dolaze diktira njihov život i da se sudbina ne može promijeniti. Ti nisi jedan od njih!Vi radite teško kako bi izašli iz svoje prošlosti i napravili bolju budućnost. Zadržite svoju snažnu radnu etiku i osjećaj svrhe. To će vas dovesti daleko u životu!

Related Posts