Šta oblik vašeg lica otkriva o vama?

Odaberite oblik vašeg lica:

lice 1
lice 2
lice 3

Advertisements

 


Odaberite svoj spol:

Šta oblik vašeg lica otkriva o vama?
Prilagodljiva i otvorena osoba
Okruglo lice karakterizira prilagodljive i otvorene ljude s optimističnim pristupom životu. Radi se o srdačnim, otvorenim i spontanim osobama koje su ponekad malo naivne upravo zbog svog pozitivnog pristupa. Skloni su dogovoru i kompromisu, a često precjenjuju svoje mogućnosti. Ipak, urođeni pragmatizam i hedonizam svrstavaju ih u omiljene osobe u društvu.
Objektivna i smirena osoba
Ovalno lice govori da se radi o objektivnoj i smirenoj osobi velikih diplomatskih sposobnosti, a jedna od najvećih pozitivnih strana je diskrecija u slučaju potrebe. Inače su osobe ovalnog lica srdačne i otvorene samo prema ljudima koje vole i poštuju. Nerijetko im se zamjera suzdržanost i skrivanje pravih osjećaja, a okolina obično ne voli ni njihovo nepovjerenje prema dogmama i strogim pravilima.
Neovisna i hipersenzitivna osoba
Izduženo lice imaju hipersenzitivne i neovisne osobe koje vole držati stvari pod kontrolom, na prvi pogled hladne i suzdržane, no one se otvaraju samo ljudima koji ih dobro poznaju. To su poznati pesimisti i kritičari čiji promišljen, analitički um nije moguće lako zavarati. Ipak, okolina najviše cijeni njihovu iskrenost.

Related Posts