TEST LIČNOSTI: Odaberite životinju koju ste prvu ugledali

Šta ste prvo ugledali?

zebralav 4

TEST LIČNOSTI: Odaberite životinju koju ste prvu ugledali
Zebra

zebralav 1

Vi ste osoba puna emocija! Kreativna perspektiva koja se temelji na vašim emocijama će se razviti u talent koji druge osobe neće moći pratiti. Ne volite gledati objekte u hladnoj, racionalnoj perspektivi, nego se ponašate onako kako osjećate. Vama je bitno da vjerujete u snove kad idete kroz život. Ne volite osobe koje racionalno razmišljaju, a ne slijede emocije.
Lav

zebralav 2

Vi ste svoji i držite do sebe. Čvrsti ste u onom što mislite i imate snažnu volju, tako da stvari uvijek radite strastveno. Također imate tendenciju postizanja ciljeva koje ste sebi zacrtali, čak i ako su brojne prepreke na putu. Budite oprezni jer može doći do sukoba sa drugima zbog vašeg čvrstog stava. No, budući da nikada ne odustajete, učinit ćete najbolje i vidjeti velike rezultate.
Oboje

zebralav 3

Imate oko za ljepotu kad gledate kroz predmete i veoma ste realistični. Važnost stavljate na svakodnevni život, a ne onaj idealni i volite prirodnu ljubav. Pošto svaki problem gledate kroz realistični pozadinu, vaši prijatelji osjećaju realnost u vama, kao i opuštenost. Vide vas kao toplu i skromnu osobu.

Just tell us who you are to view your results !

Related Posts