Vaš omiljeni Mjesec otkriva vašu osobnost, sposobnost – i moćnu poruku!

0%

Odaberite svoj omiljeni mjesec

mjesec test atma.hr

Odaberi svoj spol:

muski spol
zenski spol

Vaš omiljeni Mjesec otkriva vašu osobnost, sposobnost – i moćnu poruku!
1. Sposobni i orijentirani na postignuća
Vi se karakterizirate kao energična, optimistična osoba s puno samopouzdanja. Osjećate da morate stalno raditi kako bi pronašli sigurnost i želite stvoriti bazu materijalnog blagostanja jer smatrate da je sigurnost rezultat rada i stabilnog doma, piše Conscious reminder. Vaš glavni izazov je da budete tolerantniji prema sebi, jer možete postati neumoljiv i strog sudac. Obratite pozornost na to kako se prema sebi odnosite kada pogriješite (riječi koje koristite, ono što radite), poštujte sebe, prihvatite svoje pogreške i radite s ljubavlju i odlučnošću da ih riješite. Puno je bolje postati netko tko će ostvariti svoje snove nego biti vlastiti krvnik.
2. Kreativni i perceptivni
Vi karakterizirate sebe kao praktičnu, ljubaznu, emocionalnu osobu koja uživa u najboljim stvarima u životu. Vrlo ste povezani sa senzualnošću materijalnog svijeta i želite izgraditi oko sebe estetsko i emocionalno okruženje. Imate tendenciju da pretjerujete: ostajete budni do ranih jutarnjih sati gledajući filmove ili slušate glazbu, jedete više nego što je potrebno i jedete lošu hranu, a to sve reducira razinu vaše energije. Malo umjerenosti u intenzitetu življenja i malo više organizacije vašeg vremena i energije pomoći će vam da pojačate vedrinu vašeg života, vašeg rada i svega što stvorite.
4. Osjetljivi i suosjećajni
Imate veliku želju za dobrim djelima i želite biti nagrađeni za njih, zato ste postali vrlo topla osoba koja se uglavnom usredotočuje na zadovoljavanje tuđih potreba. Ponekad se ne odmarate dovoljno ili ne odvajate dovoljno vremena za ispunjenje vlastitih želja i potreba. Mnogo puta ste izgradili svoj imidž kroz druge, što je moglo stvoriti neku vrstu ovisnosti i to je upravo mjesto gdje leži vaš veliki izazov: prepoznati svoju važnost, svoje talente i svoju vrijednost. Vi ste osoba obdarena divnim talentima i osjećajima – istražite ih, upotrijebite ih i napravite s njima prekrasne stvari u svom životu. Pomaganje drugima je u vašoj prirodi, ali ponekad samo trebate misliti na sebe i pomoći sebi da postanete ispunjeni, zadovoljni i sretni.
5. Nemirni i istraživački raspoloženi
Vi karakterizirate sebe kao znatiželjnu, objektivnu, kulturnu osobu, kao plemenitog promatrača. I iako možete biti prijateljski raspoloženi i biti uključeni u konverzaciju, najviše volite biti sa svojim voljenima ili jednostavno provesti kvalitetno vrijeme u samoći. U vašem umu uvijek je velik protok ideja i zbog toga ponekad patite od nesanice i stresa. Vaš glavni izazov je više vjerovati u vašu intuiciju – glas vašeg srca koji čujete u svom umu) i pripremiti svoj um da živi u pozitivnom skladu, jer što više to činite, brže ćete eliminirati prepreke i ideje koje vas sprječavaju da postignete istinsku sreću u svom životu i postanete iskrena, ispunjena i zadovoljna osoba. Zapamtite da ako dopustite srcu da bude vaš kompas, vaš um – vaša mapa, a duša – vaš vodič, nikada nećete biti izgubljeni.
6. Skladni i ugodni
Vi karakterizirate sebe kao strpljivu osobu koja jako cijeni smirenost (u nekim slučajevima draže vam je zadržati mir nego biti u pravu) i koja uživa u jednostavnim užicima života: ostati kod kuće i gledati film, uživati u tišini parka s obitelji ili prijateljima, otići u mali, obližnji restoran. Vi ste vrlo aktivna i talentirana osoba, ali želite pobjeći od gužve, uznemirenja i užurbanog tempa. Proveli ste puno vremena razmišljajući o budućnosti, što izaziva veliku anksioznost i to je vaš veliki izazov. Koliko puta ste si upropastili dobar dan razmišljajući o stvarima koje se nikada nisu dogodile? Ako nastavite razmišljati o budućnosti time ćete smanjiti svoju sreću, učinkovitost i energiju, a povezivanje s vašom sadašnjošću pomoći će vam da budete gospodar vašeg života.

Related Posts