TEST
Test ličnosti

Dužina prstiju otkriva mnogo više o vašoj ličnosti nego što mislite

Koja je dužina tvojih prstiju? Evo šta to govori o tebi.

Svi znamo za kvizove koji tvrde da će otkriti karakteristike vaše ličnosti na osnovu boje vaše kose. Drugi, pak, tvrde da će pogoditi vaš najveći strah na osnovu boje laka za nokte koju nosite.

Mi vam danas, ipak, predstavljamo ozbiljnu naučnu studiju koju je objavila Akademija Oksford, ni manje ni više.

Prema istraživanju, kažiprst daje prilično precizan uvid u nečiju ličnost i otkriva njene osobine.

Dužina kažiprsta zavisi od nivoa testosterona kojem ste bili izloženi u utrobi. Iskreno, znamo da vam ovo zvuči pomalo sujeverno i nepouzdano, ali svakako probajte i možda ćete se prijatno iznenaditi.

Napomena: mnogo faktora utiče na nečiju ličnost, pa ako se povežete sa nekim od opisa ili se ne povežete ni sa jednim, to je potpuno normalno.

Za početak, ispružite ruku – muškarci levu, a žene desnu. Obratite pažnju na dužinu kažiprsta, srednjeg prsta i domalog prsta i uporedite ih.

duzina prsta kviz

1

2

3

duzina prsta kviz pitanje

1- Prirodni vođa

Ovo znači da ste generalno samouvereni i odgovorni. Preuzimate obaveze i usmeravate ljude tako da prevaziđu prepreke. Osetljivi ste i ne rizikujete previše. Imate dobro pamćenje, inteligentni ste i obrazovani. Međutim, postoje velike šanse da ćete patite od anksioznosti.

duzina prsta kviz pitanje

2 – Atraktivni i avanturistički

Bili ste izloženi visokom nivou testosterona u materici. Volite sport i aktivnosti koje zahtevaju izdržljivost. Ljubitelj ste svih vrsta avantura. Samouvereni ste, šamanti, spremni na rizik. Nekima možda delujete nadmoćno ili agresivno, ali vi znate šta hoćete i idete ka tome!

duzina prsta kviz pitanje

3 – Dobar sagovornik

Ljudi vam veruju i poveravaju tajne. Topli ste i uravnoteženog temperamenta, pa je drugima lako i ugodno da budu u vašem društvu. Radije slušate nego što govorite. Ovo znači da dobro zapažate detalje koji su drugima promakli, što vam pomaže u rešavanju problema.

Advertisements

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.