TEST
Test ličnosti

PSIHOTEST: Ono što vidite prvo na slici otkriva šta vam najviše smeta u vašem životu!

Sve što treba da uradite je da izaberete ono što se prvo ugledali na slici ispod, kako bi otkrili šta vam najviše smeta u životu

Kada su u pitanju stvari koje nas privlače, ne može se poreći da su naše preferencije i želje pod velikim utjecajem naše psihologije. Kako bi bolje razumjeli šta nas privlači, istraživači iz cijelog svijeta razvili su psihotestove kako bi procijenili nivo privlačnosti osobe prema različitim stimulansima. Na primjer, psihotest može tražiti od učesnika da ocijene svoj nivo privlačnosti prema različitim slikama ili zvukovima na osnovu toga kako se osjećaju. Istraživači su otkrili da ovi testovi mogu pomoći u otkrivanju obrazaca u privlačnosti pojedinca i dati uvid u to zašto nas određeni podražaji privlače više od drugih.

Ovo je jedan od tih testova. Sve što treba da uradite je da izaberete ono što se prvo ugledali na slici ispod, kako bi otkrili šta vam najviše smeta u životu

Šta se prvo uočili na fotografiji?

psihotest 1

Odaberite jednu boju:

omiljena boja 1
omiljena boja 2
omiljena boja 3
omiljena boja 4
omiljena boja 5
omiljena boja 6

Advertisements

Loading...

Odaberite svoj spol:

spol

PSIHOTEST: Ono što vidite prvo na slici otkriva šta vam najviše smeta u vašem životu!
Jezero i šuma
Ukoliko vidite jezero i šumu onda vi imate naglašenu potrebu da istražujete svijet oko sebe, ali prvenstveno zarad zadovoljenja ličnih poriva. U prvi plan stavljate sebi i kada ostvarite sve što ste željeli onda mogu i drugi da budu zadovoljeni. Jako ste uporni u svojim namjerama i uvijek pronalazite način ili opravdanje da ostvarite svoje ciljeve.
Plavo nebo
Ako vidite plavo nebo, vi ostavljate pažnju i utisak već na prvi progled i to kroz neobičan stil ponašanja i originalnost. Vas privlače nesvakidašnje situacije, ponekad želite da prekoračite pravila ili granice. Uvijek ste na principu kada je vama dobro, dobro je i drugima, a kada je vama loše – drugima je još gore. Imate veliku energiju i teško je kontrolište. Kada ste tužni ili nesretni vi ćete učiniti sve da biste bili raspoloženi.
Planeta Zemlja
Ukoliko vidite planetu zemlju, vi ste osoba koja je preosjetljiva i ta duboka emotivnost predstavlja vašu najveću i istovremeno najslabiju stranu ličnosti. Kada doživljavate boli i patnju vi to krijete od drugih, a u suštini vi ste jači nego što se sami predstavljate pred svojom okolinom ili drugim ljudima.
Žena
Ukoliko vidite ženu, vi težite ka ekstremima i vaši najveći životni izazovi se kriju u drugim ljudima i u odnosu s njima i to kroz njiovo ponašanje, djelovanje i postupke. Vas pokreće strast, impuls koji se zasniva na čulnosti, putenosti, dodiru, hedonizmu, užitku. Vi dozvoljavate drugima da vas usreće ali takođe da vas i razočaraju, povrijede. Dosta hodate na liniji između radosti i tuge, sreće i nesreće, stvaralačkog i rušilačkog nagona. Nikada ne znate da se zaustavite u kritičnom trenutku.
Advertisements

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.