TEST
Test ličnosti

Odaberite jedna vrata i saznajte šta otkrivaju o vama! (TEST LIČNOSTI)

Pred vama se nalazi šest prolaza, a vi treba da izaberete onaj koji vas najviše privlači.

Stvari koje podsvjesno biramo mogu otkriti mnogo o našem karakteru i ponašanju. Ovo je jedan od takvih testova ličnosti. Pred vama se nalazi šest prolaza, a vi treba da izaberete onaj koji vas najviše privlači. Nakon što to učinite, saznajte šta vaš izbor otkriva o vašem karakteru…

Odaberite jedna vrata:

vrata1
vrata2
vrata3
vrata4
vrata5
vrata6

Advertisements

Loading...

Odaberite vaš spol:

Odaberite jedna vrata i saznajte šta otkrivaju o vama!
Vrata 1
Vaš put, put je slobode. Ono što je vama važno jest puno prostora i nezavisnost. Kada naiđete na problem, volite da sagledate nekoliko mogućnosti pomoću kojih biste ga mogli rešiti. Uvek nađete vremena za sebe i uživate u životu.
Vrata 2
Vaš put je privatnost. Najbolje se osećate kada ste sami sa sobom. Sami volite da obilazite društvene događaje, jer ne volite nikog da vodite sa sobom. Volite svoje društvo i prijatelje, ali, nakon svakog druženja treba vam neko vreme da ponovno dođete sebi.
Vrata 3
Vaš put je šaren i uzbudljiv. U neprestanoj ste potrazi za uzbuđenjem, lepotom i avanturom. Ne podnosite da vam je dosadno. Povodite se za onom: “čovek uči dok je živ”, pa neprestano ispitujete sve oko sebe.
Vrata 4
Vi ste odabrali put uzbuđenja. Uvek se radujete onome što vam donosi budućnost, volite da isprobavate nove stvari. Neki će reći da ponekad reagujete impulsivno i kasnije preispitujete posledice. Ponekad znate da prekršite pravila, ali drugi se dive vašoj harizmi i ljubavi prema uzbuđenju. Niko vas ne može optužiti da gubite vreme uzalud.
Vrata 5
Vi ste na putu dobrodošlice. Mir, spokoj i prirodna lepota ono je što je vama važno, a posebno pazite na to da uživate u samoj destinaciji, a ne samo u putovanju. Prepuštate se osećaju i težite ka tome da ostanete čvrsto na zemlji. Uvek vas okružuje posebna energija i vešto izbegavate bilo kakve dramatične situacije.
Vrata 6
Vaš put je tihi put. Samoća, tišina i promišljanje ono je što obeležava vaš karakter i uvek ćete se radije družiti s jednim prijateljem, nego upoznavati nove ljude. Vi ste iskreni istraživač i neprestano pokušavate da usvajate nove stvari i da se posvetite učenju. Vi ste veliki mislilac.
Advertisements

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.