TEST
Test ličnosti

Izaberi sliku koja te najviše privlači i saznaj šta otkriva o tvom karakteru

Uradite ovaj test ličnosti i saznajte šta slika koja vas na prvi pogled najviše privlači otkriva o vašem karakteru..

Stvari i slike koje nas podsvjesno privlače mogu otkriti mnogo o nama kao osobi! Uradite ovaj test ličnosti i saznajte šta slika koja vas na prvi pogled najviše privlači otkriva o vašem karakteru…

Odaberite kvadrat koji vas najviše privlači i saznajte šta govori o vama!

sareni kvadrati test

Odaberite jedan šareni kvadrat i saznajte šta govori o vama!
1
Vreme je da pobedite svoje strahove. U čemu god da oklevate, znajte da uvek postoji pozitivan način prilaženja. Vi ste vrlo jaka osoba. Potrebno je samo da u to verujete kako biste krenuli napred. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um.
2
Vreme je da se jednostavno prepustite životu i pustite da se put pred vama sam razotkrije. Nemojte se brinuti o tome šta vaš sledeći potez. Samo kada se brinete, sebi stvarate prepreke. Neka se život dogodi. Tek kad to učinite, dok hodate svojim putem, na njemu ćete pronaći sve što vam je potrebno.
3
Sada je potrebno da se usredotočite na svoju vezu s prirodom i svoju vezu sa samim sobom. Usredsredite se na stvaranje zdrave ravnoteže u vašem životu između rada, porodice, ličnih zadataka i boravka na otvorenom. Okrenite se prirodi kada se osećate izgubljeno. Priroda je "stvaranje". Priroda je dom.
4
Morate postati više otvoreni, kada je su pitanju mišljenja drugih ljudi. Nije sve crno-belo, niti bi trebalo biti. Morate donositi odluke na temelju gledanja svake situacije iz svih uglova. To je jedini način kako u pogledu nečega biti fer.
5
Vreme je da počnete sebi da stvarate najbolji život. Vi imate moć da učinite sve i svašta, a sve što treba da napravite je – pokušajte. Shvatite šta želite da osećate. Želite li da osećate ljubav, zdravlje, bogatstvo? Ne radi se o razmišljanju o tome šta želite da imate, već o osećaju koji želite da imate. Kada nešto isitnski osećate, to će biti vaše.
6
Morate da napravite pauzu od nekih stvari. Uzmite pauzu od svega što vam ne da da spavate, što vam crpi svu energiju. Neka neko drugi preuzme brigu o tim stvarima za neko vreme. Usredotočite se na ono što zaista želite da radite. Šta je to što vas čini da se osećate ostvareni i kreativni. Važno je imati ravnotežu, a osećaj kao da ste zarobljeni u svemu što radite, je vrlo nezdrav. Dajte nekome do znanja da vam je potrebna pomoć.
7
reme je da poslušate ono što vam srce govori da učinite. Koristite svoju intuiciju. Sve je energija i tako da je sve povezano. Nemojte sumnjati u svoje unutarašnje poruke. One su obično tačne. Znakovi su svuda oko vas. Budite otvoreni za sve životne poruke.
8
Život može biti pozitivan i negativan, svetao i mračan, srećan i tužan… Tek kada budete u stanju naučiti nešto od svake strane medalje, vaš život će se obogatiti pozitivnošću. Potrebno je da razvijete zahvalnosti za sve životne situacije i za sve pouke koje možete naučiti.
9
Vi ste voljeni. Čak iako nemate nikoga oko sebe ko vam to govori. Voli vas ceo Svemir. Energija je kreacija. Kreacija je ljubav. Kreacija si TI. Kada šaljete ljubav prema čitavom postojanju, dobićete ljubav natrag. Pokušajte slati ljubav svima koje poznajete. Ako ne znate nikoga, šaljite ljubav stablima, biljkama, životinjama, Bogu ili ljudima uopšteno. Dobićete ljubav nazad.
Advertisements

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.