TEST
Test ličnosti

TEST LIČNOSTI: Izaberi zagrljaj i saznaj za kakvom ljubavlju čezne tvoja duša

U ovom testu ličnosti, odaberite zagrljaj koji vas privlači i otkrijte koja vrsta ljubavi je najvažnija za vašu dušu. Saznajte više o sebi i svojim željama.

Zagrljaj je intimni čin među ljudskim bićima. To je iznad svega čin ljubavi i nežnosti, a njegovo značenje zavisi od društvenog i socijalnog okruženja u kome se dešava. Postoje kulture koje su otvorenije prema telesnom kontaktu i koristite zagrljaj kao pozdrav.

U drugim delovima sveta pak, to je striktno čin koji praktikuju parovi i za njega je potreban veoma dobar razlog i velika bliskost. Bez obzira na okolnosti, postoji nekoliko varijanti zagrljaja koje zavise od karakteristika same osobe.

Izaberite vaš omiljen zagrljaj u testu koji smo pripemili, a onda pogledajte šta psiholozi kažu o njemu.

Izaberite vaš omiljen zagrljaj…

zagrljaj

A

B

C

D

ljubav 1

Prijateljstvo

Ako je vaš omiljenii zagrljaj prvi, vi ste osoba koja se ne zaljubljuje odmah na početku veze. Vi želite da se prvo povežete sa drugom osobom, a u slučaju da ne uspete, uvek možete da odustanete. Čak i ako se nekome mnogo dopadate, nećete pokazati osećanja dok vaša veza ne postane ozbiljna. Vi radije čekate da druga osoba prva pokaže svoje emocije i onda pustite da se stvari razvijaju. Iako ovo izgleda kao racionalno ponašanje, preveliki oprez može biti poguban za vezu. Opustite se, mnogo veza započne prijateljstvom. Ali tada, imajte na umu da ako ostanete prijatelji suviše dugo, možete razočarati drugu osobu. Ona može pomisliti da su njena osećanja odbijena i rizikujete da ostanete prijatelji zauvek.

ljubav 2

Ljubav na prvi pogled

Drugi tip zagrljaja veoma je romantičan i intiman. On je mnogo odaniji od ostalih i neke stvari privlače pažnju. Ali pre toga: skloni ste zaljubljivanju na prvi pogled i daćete sve za ljubav. Ovaj zagrljaj je uobičajen u romantičnim filmovima i vi ste romantična osoba. Lako zapalite plamen ljubavi, a volite i da osetite toplinu i strast druge osobe tokom zagrljaja. Najvažniji znak intimnosti jeste čvrst i snažan zagrljaj. Ipak, kako ste osoba koja se zaljubljuje na prvi pogled, pisustvo druge osobe je najvažnije kako biste stekli bolju sliku o njoj. Pre nego što se prepustite strasti, pokušajte da bolje upoznate tu osobu. Koncentrišući se samo na izgled, stvari mogu krenuti po zlu ako se njen karakter ne bude poklapao sa slikom koju ste stvorili.

ljubav 3

Ne vjerujete nikome

Ovaj zagrljaj pokazuje osobu koja grli partnera otpozadi, stavljajući ruke oko njegovih ramena ili vrata. Iako na prvi pogled ne deluje tako, pokazuje veliko poverenje u drugu osobu. Istovremeno, znak je da ste vi osoba koje se teško otvara i veruje drugim ljudima. Što se tiče romanse, uvek ste rezervisani i oprezni što može da vas obeshrabri i prvoj fazi veze. Ipak, kasnije će vam se isplatiti. Čak i kada ste na prvom sastanku i imate dobar utisak po pitanju druge osobe, nećete lako otvoriti svoje srce. Zbog toga možete da propustite mnoge šanse da upoznate drugocene ljude. Pokušajte da se više otvorite ako vidite da je druga osoba pristupačna, pouzdana i izgleda kao da ima dobre namere. Jednom kada veza postane čvrsta, morate se otvoriti i pustiti napolje sve što držite u sebi. Tako ćete uvek moći da ponudite sve više i više.

ljubav 4

Imate specifičak ukus

Ovo je možda najintimniji zagrljaj jer su partneri neznatno udaljeni. Ovo je veoma čvrst zagrljaj, između ljubavnika koji se dugo nisu videli i koji su mnogo nedostajali jedno drugom. Vaš ukus je veoma jasan kada su u pitanju ljubavne veze. Vi imate sliku u svojoj glavi i specifične osobine, kao što je na primer osmeh koji želite da vidite kod vašeg budućeg partnera. Čim pronađete nekog ko ispunjava vaša očekivanja, pomerićete nebo i zemlju da osvojite njegovo srce. Ipak, koncentrišite se na one detalje koje ste isplanirali. Biće vremena kada ćete možda da predvidite širu sliku, a ona vam se neće dopasti. Imate sklonost da vam postane dosadno, jednom kada osvojite osobu i želite da se brzo prebacite na novi izazov.

Advertisements

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.