TEST
Test ličnosti

Koja je tvoja mračna strana ličnosti? Uradi KVIZ i saznaj!

Uradite ovaj test ličnosti i saznajte koja je vaša mračna strana ličnosti!

Ličnost je zbir individualnih karakteristika koje nas čine jedinstvenim, kao što su ponašanje, uvjerenja i emocije. Međutim, neki aspekti naše ličnosti mogu se smatrati mračnim i dovesti do negativnih posljedica. Psihotest može pomoći da se identifikuju ovi mračniji aspekti ličnosti osobe i pruži uvid u to kako oni mogu utjecati na njihov život.

Tamnu stranu ličnosti čine osobine kao što su narcizam, makijavelizam, psihopatija, sadizam, cinizam i paranoja. Kada su ove osobine u višku ili neuravnotežene u odnosu na druge osobine, to može dovesti do socijalne neprilagođenosti i problema sa mentalnim zdravljem. Narcisi imaju tendenciju da budu samozaokupljeni i nemaju empatiju, dok paranoične ličnosti postaju pretjerano sumnjičave prema motivima drugih, što ih dovodi do toga da se društveno izoluju.

Uradite ovaj test ličnosti i saznajte koja je vaša mračna strana ličnosti!

Nalaziš se na izletu i nakon duge šetnje iznenada nailaziš na:

Ponuđene su ti četiri karte na izbor, koju od njih ćes odabrati:

Muči te jeziva noćna mora i naglo se budiš iz sna, zato što:

Neko ti je poklonio:

Neobično važan "detalj" u tvojoj kući ima:

Advertisements

Loading...

Ponuđene su ti četiri stvari na izbor, koju ćeš od njih odabrati:

Da možeš kazniti svog najgoreg i najvećeg neprijatelja, to bi učinio(la) na sledeći način:

Pred tobom se nalazi špil karata, ti sigurno izvlačiš:

Osećao(la) bi se potpuno bespomoćno kada bi se desilo:

Usred užasnog požara ili nesreće, možeš da učiniš samo jednu stvar i tom prilikom da spasiš:

Test koji će otkriti vašu mračnu stranu
Za vas se najveći životni izazovi kriju u drugim ljudima...
Za vas se najveći životni izazovi kriju u drugim ljudima, i odnosu s njima. Kroz njihove postupke, ponašanje pa čak i delovanje pokreće vas velika strast. Impuls koji se zasniva na osećaju prizemnosti, hedonizmu i užitku. Vi ne možete bez drugih ljudi.
Vi imate potrebu za istraživanjem sveta oko sebe...
Vi imate potrebu za istraživanjem sveta oko sebe, ali zbog toga što time zadovoljavate sopstvene porive. Kada zadovoljite svoje apetite, tek onda drugi mogu biti zadovoljeni. Osećanja delite sa drugima, ali za uzvrat očekujete neko posebno zadovoljstvo, pa čak i nagradu. U svojim namerama ste uporni i uvek težite ostvarenju svojih ciljeva.
Skrećete pažnju na sebe...
Već na prvi pogled orginalnošću skrećete pažnju na sebe, a privlače vas i neke nesvakidašnje situacije. Kada je vama dobro, dobro je i drugima, i obrnuto. Posedujete ogromnu energiju i pozitivan puls koji vam stvara mogućnost za sreću.
Maštovita ste i duboko emotivna osoba...
Maštovita ste i duboko emotivna osoba, ali istovremeno i jako osetljivi te je to slaba strana vaše ličnosti. Kada energiju usmeravate ka zadovoljstu, tada ste drugima beskrajan izvor radosti. No, ako doživite razočarenje, obično postajete skloni samokažnjavanju.
Advertisements

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.