TEST
Test ličnosti

Šta tvoj datum rođenja govori o tebi? (TEST LIČNOSTI)

Saznaj šta tvoj datum rođenja otkriva o tebi…

Kog dana ti je rođendan?

1, 2, 7, 10, 11, 19, 20. ili 28. u mjesecu

3, 4, 12, 13, 16, 21, 22, 23. ili 31. u mjesecu

5, 6, 14, 15, 23, 24. ili 25. u mjesecu

8, 9, 17, 18, 26, 27, 29. ili 30. u mjesecu

datum rodenja 4

Saosjećajni vođa

Rođeni ovog datuma su: Vođe, tvrdoglavi, skromni, velikodušni, imaju stila, logični, saosećajani, idealisti, motivisani, ozbiljni. Porodica: Potičeš iz male porodice koje je prošla kroz mnogo stvari, ali je ostala povezana. Imaćeš mnogo dece i unučića, živećeš život uvek okružen mnoštvom ljudi. Ljubav: Privlačiš opuštene, ljubazne i inteligentne osobe koji znaju da te smire kada si pod stresom i koji umeju da se pobrinu da se neki put i zabavljaš, a ne samo da radiš. Privlačiš ljude rođene 3, 6, 14, 17, 24. i 30. bilo kog meseca.

datum rodenja 3

Kreativni mirotvorac

Osobe rođene ovog datuma su: Stidljive, mirne, spokojne, umetnici, dovitljivi, duhoviti, sarkastični, ambiciozni, vredni, suptilni i dobri prijatelji. Porodica: Potičeš iz velike porodice, postoje članovi porodice sa kojima si izuzetno blizak i koji su deo tvog odrastanja. Nećeš imati mnogo dece, ali ćeš imati divan odnos sa njima. Ljubav: Privlačiš ljude sa puno samopouzdanja, otvorene, društvene, motivisane i glasne koji upotpunjuju tvoju smirenost. Privlačiš ljude rođene 2, 6, 7, 18, 23. i 31. bilo kog meseca.

datum rodenja 2

Karizmatični i u centru pažnje

Osobe rođene ovog datuma su: Inteligentne, društvene, harizmatične, pune samopouzdanja, u centru pažnje, popularne, pronicljive, talentovane, dubokoumne, duhovne i vole da naređuju. Porodica: Potičeš iz porodice srednje veličine, imao si relativno normalno detinjstvo i ostarićeš okružen mnoštvom ljudi. Ljubav: Privlačiš tihe, logične i ljude okrenute poslu koji ti dozvoljavaju da budeš u centru pažnje i koji se dive tvojoj lepoti i otmenosti. Privlačiš ljude rođene 3, 8, 11, 21. i 29. svakog meseca.

datum rodenja 1

Emotivni i inteligentni

Osobe rođene ovog datuma su: Sa razvijenom emocionalnom inteligencijom, pronicljive, okrenute muzici, kreativne, temperamentne, odane, šarmantne, različite, imaju mišljenje o svemu, realistične i ljupke. Porodica: Potičeš iz porodice srednje veličine koja nije previše obraćala pažnju na tebe, pa si tako naučio da brineš sam o sebi. Imaćeš problema u vezama, ali ćeš naći nekoga ko ti odgovara i osnovati porodicu. Ljubav: Privlačiš kreativne i osećajne ljude. Biraš osobe koje su idealisti, motivisani i optimisti. Privlačiš osobe rođene 1, 3, 14, 19, 22, 28. i 31. bilo kog meseca.

Advertisements

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.