TEST
Test ličnosti

Recite nam šta prvo vidite na slici, mi ćemo vam reći vašu najveću manu (TEST LIČNOSTI)

Možemo li otkriti tvoju najveću manu? Uradi ovaj test ličnosti i saznaj!

Možemo li otkriti tvoju najveću manu? Uradi ovaj test ličnosti i saznaj! Pogledajte sliku ispod i kliknite na ono što ste prvo ugledali na njoj! Rezultat će vas sigurno iznenaditi!

Šta prvo vidite?

megakviz sta prvo vidite

Koliko godina imate?

Advertisements

Loading...

Da li ste muško ili žensko?

musko zensko

Recite nam šta prvo vidite na slici, mi ćemo vam reći vašu najveću manu
Previše ste negativni
Ako je prva stvar koja vam je zapala za oko čovek koji sedi i čita knjigu, vi ste fokusrani na srž problema. Često umete da budete pesimistični i da od malog problema napravite (u svojoj glavi) jako veliku stvar. Ipak, dobro vam ide rešavanje problema i super se pokazujete u kriznim situacijama jer se ne plašite sukoba i direktnih, bolnih rešenja. Najveća mana: Ne umete da se fokusirate na pozitivne stvari. U svakoj situaciji pronalazite negativno i pokušavate da ispravite krive Drine.
Naučite da se opustite
Ako ste prvo uočili veliko lice preko čitave slike, vi imate naviku da u životu uvek gledate širu sliku. Objektivna ste osoba i zbog toga vam često govore da ste bezosećajni ili da nemeta empatije, što nije istina. Odluke donosite tako što uvek razmišljate nekoliko koraka unapred i ne oterećujete se previše sitnicama. Vama je cilj uvek u glavi, jasno znate šta želite i stremite ka tome. Najveća mana: Često zaboravljate da sitnice čine život i ne umete da se opustite.
Ne vidite širu sliku
Ako ste prvo videli jabuke na drvetu, vi ste nepopravljivi optimista. Obraćate pažnju na detalje i generalno ste čovek koji bi mogao da prođe pored šumskog požara a da ga ni ne primeti, jer sve vreme gleda letire kako lete i razmišljate kako su lepi. Sreću vam bude najmanje sitnice, veseli ste po prirodi i uvek ste ona osoba kojoj se svi priatelji jadaju i traže savet. Najveća mana: Zbog tolike fokusiranosti na detalje, ne vidite širu sliku. Dobri ste u odnosu sa ljudima, ali ste loši u kriznim stuacijama.
Advertisements

Related Posts

Load More Posts Loading...No more posts.